Dacia Duster 1.5 DCI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia duster 1.5 dci 90pk

Stage 1 Dacia Duster 1.5 DCI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1461 CC
Type ecu Bosch EDC17C42 & Bosch EDC17C84 & Delphi DCM3.4
Compressieverhouding 17,6 : 1
Boring X slag 76,0 X 80,5 mm
Motornummer K9KCXX6

Dacia tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Dacia Duster 1.5 DCI 90pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Dacia Duster 1.5 DCI 90pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Dacia Duster 1.5 DCI 90pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Dacia Duster 1.5 DCI 90pk. Je Dacia Duster zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Dacia Duster 1.5 DCI 90pk​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Dacia Duster 1.5 DCI 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Dacia Duster 1.5 DCI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Dacia Duster 1.5 DCI 90pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Dacia Duster 1.5 DCI 90pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Dacia Duster 1.5 DCI 90pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Dacia Duster 1.5 DCI 90pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Dacia Duster 1.5 DCI 90pk.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Dacia Duster 1.5 DCI 90pk
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor u Dacia Duster 1.5 DCI 90pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Dacia Duster 1.5 DCI 90pk motor tuning:

Voor het Dacia Duster 1.5 DCI 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Dacia Duster 1.5 DCI 90pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Dacia Duster 1.5 DCI 90pk is een veelvoorkomende manier om je Dacia Duster 1.5 DCI 90pk te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Dacia Duster 1.5 DCI 90pk.

Hierdoor is dit een goedkope Dacia Duster 1.5 DCI 90pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Dacia Duster 1.5 DCI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Dacia Duster 1.5 DCI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Dacia Duster 1.5 DCI 90pk!

Stage 2 chiptuning Dacia Duster 1.5 DCI 90pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Dacia Duster 1.5 DCI 90pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Dacia Duster 1.5 DCI 90pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Dacia Duster 1.5 DCI 90pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Dacia Duster 1.5 DCI 90pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.