Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia dokker 1.3 tce 150pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor controller van uw Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dacia chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Dacia Dokker zult u merken dat uw Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk veel soepelder gaat door tuning Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt harder
 • Minder brandstof gebruik van uw Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk

Hoe gaat dat precies, chippenDacia Dokker 1.3 TCe 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van de beste Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk!

Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Dacia Dokker 1.3 TCe 150pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk. Hierbij pas je de Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Dacia Dokker 1.3 TCe 150pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Suzuki ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Dacia chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Dacia .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.