Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia dokker 1.5 dci 90pk

Stage 1 Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1461 CC
Type ecu Bosch EDC17C42 & Bosch EDC17C84
Compressieverhouding 15,2 : 1
Boring X slag 76,0 X 80,5 mm
Motornummer K9KCXX6

Dacia tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Dacia Dokker is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk. Je Dacia Dokker zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, remappenDacia Dokker 1.5 DCI 90pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk kan worden!

Methodes voor Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk motor tuning:

Voor het Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk is een populaire manier om je Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk haalt.

Deze vorm van Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Dacia Dokker 1.5 DCI 90pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dacia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.