Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia lodgy 1.5 dci 95pk

Stage 1 Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 135pk +42.1%
Koppel 220nm 310nm +40.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Dacia Lodgy is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Dacia Lodgy met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk veel lekkerder gaat door tuning Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk tuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk met meer performance, zonder dat je Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk genoemd. Hierbij pas je de Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Dacia Lodgy 1.5 dCi 95pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Dacia baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dacia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dacia doen.