Dacia Duster 1.3 TCe 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia duster 1.3 tce 150pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning Dacia Duster 1.3 TCe 150pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Dacia Duster 1.3 TCe 150pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Dacia Duster 1.3 TCe 150pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt sportiever
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Dacia Duster 1.3 TCe 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Dacia Duster 1.3 TCe 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Dacia Duster 1.3 TCe 150pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Dacia Duster 1.3 TCe 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Goede Dacia Dustertuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Dacia Duster 1.3 TCe 150pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Dacia Duster 1.3 TCe 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dacia Duster 1.3 TCe 150pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Dacia Duster 1.3 TCe 150pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Dacia Duster 1.3 TCe 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je Dacia Duster 1.3 TCe 150pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Dacia Duster 1.3 TCe 150pk

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Dacia Duster 1.3 TCe 150pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Dacia Duster 1.3 TCe 150pk genoemd. Je Dacia Duster 1.3 TCe 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Dacia Duster 1.3 TCe 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dacia Duster 1.3 TCe 150pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Cupra ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Dacia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dacia auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dacia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dacia auto doen.