Dacia Logan 1.2i 16V 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Dacia Logan 1.2i 16V 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 85pk +13.3%
Koppel 107nm 120nm +12.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Ontdek wat chiptuning voor uw Dacia Logan 1.2i 16V 75pk auto kan doen:

De ecu van uw Dacia Logan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Dacia Logan 1.2i 16V 75pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Dacia Logan tunen. Je Dacia Logan zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Sneller optrekken uit uw Dacia
 • Aangenaam rijden​ met uw Dacia Logan 1.2i 16V 75pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Dacia Logan 1.2i 16V 75pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dacia Logan 1.2i 16V 75pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Dacia Logan 1.2i 16V 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Dacia Logan 1.2i 16V 75pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Dacia Logan 1.2i 16V 75pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Dacia Logan 1.2i 16V 75pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Dacia Logan 1.2i 16V 75pk.

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Dacia Logan 1.2i 16V 75pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Dacia auto

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Dacia Logan 1.2i 16V 75pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Dacia Logan 1.2i 16V 75pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Dacia Logan 1.2i 16V 75pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Dacia Logan 1.2i 16V 75pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Dacia Logan 1.2i 16V 75pk. Via deze methode moet je zelfs de Dacia Logan 1.2i 16V 75pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Dacia Logan 1.2i 16V 75pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Dacia Logan 1.2i 16V 75pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Dacia Logan 1.2i 16V 75pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Dacia Logan 1.2i 16V 75pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Dacia Logan 1.2i 16V 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dacia Logan 1.2i 16V 75pk.

Zo doen wij buiten Dacia Logan 1.2i 16V 75pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Dacia Logan 1.2i 16V 75pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Chevrolet ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.