Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1199 CC
Type ecu Siemens/Continental EMS3110 & Siemens/Continental EMS3150
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 72,2 X 73,2 mm
Motornummer H5FACD4

Dacia tuning

Wat voor voordelen heeft tuning Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Dacia Dokker vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dacia ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk:​​

 • Meer koppel
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Dacia
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk motor tuning:

Voor het Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk ECU niet te ontmantelen.

Je Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Dacia Dokker 1.2 TCE 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dacia .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dacia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dacia auto doen.