Dacia Logan 1.5 DCI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia logan 1.5 dci 95pk

Stage 1 Dacia Logan 1.5 DCI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 140pk +47.4%
Koppel 220nm 310nm +40.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Dacia Logan 1.5 DCI 95pk?

De ecu software van uw Dacia Logan is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Dacia Logan is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Dacia Logan chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Dacia Logan 1.5 DCI 95pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw Dacia Logan 1.5 DCI 95pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Dacia Logan 1.5 DCI 95pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van de beste Dacia Logan 1.5 DCI 95pk chiptuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Dacia Logan 1.5 DCI 95pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Dacia Logan 1.5 DCI 95pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Dacia Logan 1.5 DCI 95pk is een populaire methode om je Dacia Logan 1.5 DCI 95pk te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Dacia Logan 1.5 DCI 95pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Dacia Logan 1.5 DCI 95pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Dacia Logan 1.5 DCI 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Dacia Logan 1.5 DCI 95pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Dacia Logan 1.5 DCI 95pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Dacia Logan 1.5 DCI 95pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Dacia Logan 1.5 DCI 95pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Dacia Logan 1.5 DCI 95pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Dacia Logan 1.5 DCI 95pk ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Dacia Logan 1.5 DCI 95pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Dacia Logan 1.5 DCI 95pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Saturn ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Dacia baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.