Dacia Logan 1.4i 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Dacia Logan 1.4i 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 82pk +9.3%
Koppel 112nm 122nm +8.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1390 CC
Type ecu Siemens/Continental EMS3125 & Siemens/Continental SIRIUS 32
Compressieverhouding 9,5 : 1
Boring X slag 79,5 X 70,0 mm
Motornummer K7M-710

Dacia tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Dacia Logan 1.4i 75pk?

De standaard software in de motor computer van uw Dacia Logan is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je Dacia Logan door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Dacia Logan 1.4i 75pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Dacia Logan 1.4i 75pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer PK’s uit uw Dacia
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Dacia Logan 1.4i 75pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Dacia Logan 1.4i 75pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dacia Logan 1.4i 75pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Dacia Logan 1.4i 75pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Dacia Logan 1.4i 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw Dacia Logan 1.4i 75pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Dacia Logan 1.4i 75pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Dacia Logan 1.4i 75pk.

Onze chiptuning is veilig

 • De beste Dacia Loganchiptuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Dacia Logan 1.4i 75pk motor tuning:

Voor het Dacia Logan 1.4i 75pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Dacia Logan 1.4i 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dacia Logan 1.4i 75pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Dacia Logan 1.4i 75pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Dacia Logan 1.4i 75pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Dacia Logan 1.4i 75pk ECU niet te ontmantelen.

Je Dacia Logan 1.4i 75pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Dacia Logan 1.4i 75pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Dacia Logan 1.4i 75pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Dacia Logan 1.4i 75pk chiptuning genoemd. Je Dacia Logan 1.4i 75pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Dacia Logan 1.4i 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Dacia Logan 1.4i 75pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Dacia Logan 1.4i 75pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dacia auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Dacia en bent u uw Dacia auto dus even kwijt.