Dacia Sandero 1.4i 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia sandero 1.4i 75pk

Stage 1 Dacia Sandero 1.4i 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 82pk +9.3%
Koppel 112nm 122nm +8.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1390 CC
Type ecu Siemens/Continental SIRIUS 32
Compressieverhouding 9,5 : 1
Boring X slag 79,5 X 70,0 mm
Motornummer K7M-710

Dacia tuning

Wat voor voordelen heeft tuning Dacia Sandero 1.4i 75pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dacia auto tuning.

Door het chiptunen van uw Dacia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Dacia Sandero 1.4i 75pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Dacia Sandero 1.4i 75pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Dacia Sandero 1.4i 75pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Dacia Sandero 1.4i 75pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Dacia Sandero 1.4i 75pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van de beste Dacia Sandero 1.4i 75pk tuning bestanden
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Dacia Sandero 1.4i 75pk

Ontdek wat chip tuning voor u Dacia Sandero 1.4i 75pk auto kan doen:

Methodes voor Dacia Sandero 1.4i 75pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Dacia Sandero 1.4i 75pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Dacia Sandero 1.4i 75pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Dacia Sandero 1.4i 75pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Dacia Sandero 1.4i 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Dacia Sandero 1.4i 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Dacia Sandero 1.4i 75pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Dacia Sandero 1.4i 75pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Dacia Sandero 1.4i 75pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Dacia Sandero 1.4i 75pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Dacia Sandero 1.4i 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Dacia Sandero 1.4i 75pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dacia auto, zonder dat hierbij aanpassingen Dacia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dacia .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dacia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dacia doen.