Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia dokker 1.3 tce 130pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Dacia Dokker gaat u merken dat uw Dacia Dokker veel soepelder rijdt door chip tuning Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Dacia Dokker meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Exclusief gebruik van de beste Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk chiptuning bestanden

Ontdek wat auto chip tuning voor u Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk kan doen:

Verschillende vormen Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk motor tuning:

Voor het Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Dacia Dokker 1.3 TCe 130pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dacia , zonder dat hierbij aanpassingen Dacia baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.