Dacia Logan 1.6i 87pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia logan 1.6i 87pk

Stage 1 Dacia Logan 1.6i 87pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 87pk 95pk +9.2%
Koppel 128nm 145nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1598 CC
Type ecu Siemens/Continental SIRIUS 32
Compressieverhouding 9,5 : 1
Boring X slag 79,5 X 80,5 mm
Motornummer H4MD4D4

Dacia tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Dacia Logan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw Dacia kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Dacia Logan 1.6i 87pk gaat u merken dat uw Dacia Logan veel soepelder gaat door chiptuning Dacia Logan 1.6i 87pk. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Dacia Logan 1.6i 87pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw Dacia Logan 1.6i 87pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Beter geluid uit uw Dacia
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, chippenDacia Logan 1.6i 87pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dacia Logan 1.6i 87pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Dacia Logan 1.6i 87pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Dacia Logan 1.6i 87pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Dacia Logan 1.6i 87pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Dacia Logan 1.6i 87pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Dacia Logan 1.6i 87pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Dacia Logan 1.6i 87pk chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Dacia auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Dacia Logan 1.6i 87pk wordt!

Verschillende vormen Dacia Logan 1.6i 87pk motor tuning:

Voor het Dacia Logan 1.6i 87pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Dacia Logan 1.6i 87pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Dacia Logan 1.6i 87pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Dacia Logan 1.6i 87pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Dacia Logan 1.6i 87pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Dacia Logan 1.6i 87pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Dacia Logan 1.6i 87pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Dacia Logan 1.6i 87pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Dacia Logan 1.6i 87pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Dacia Logan 1.6i 87pk. Je Dacia Logan 1.6i 87pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Dacia Logan 1.6i 87pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Dacia Logan 1.6i 87pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Dacia Logan 1.6i 87pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Dacia Logan 1.6i 87pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Dacia Logan 1.6i 87pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Dacia Logan 1.6i 87pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning MAN
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Dacia auto.

Daarom is je Dacia auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.