chiptuning Tesla Model X: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Tesla Model X?

Het motormanagementsysteem van uw Tesla Model X is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Tesla Model X auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Tesla  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Tesla Model X auto zult u opTesla Model Xen dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer PK's

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Tesla Model X?​

Bij stage 1 tunen Tesla Model X plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Tesla Model X auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Tesla Model X specialist. Daarna sturen we de software van uw Tesla Model X auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Tesla Model X auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Tesla Model X auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Tesla Model X een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Tesla Model X auto

Goede accu voeding gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor uw Tesla Model X auto kan doen:

Methodes voor Tesla Model X motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Tesla Model X OBD chiptuning

OBD tuning op maat Tesla Model X is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Tesla Model X door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Tesla Model X ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Tesla Model X chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Tesla Model X genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Tesla Model X chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chippen voor u Tesla Model X auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Tesla Model X fabrikant kan veranderen en je auto Tesla Model X kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto Tesla Model X halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Tesla Model X! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alles over Tesla Model X eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto Tesla Model X. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Hier beneden kunt u al de chiptuning locaties vinden: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.