Tesla Model X 60D – 328pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model x 60d – 328pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Tesla Model X 60D – 328pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Tesla Model X veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Tesla Model X zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Tesla Model X 60D – 328pk
 • Geluid klinkt beter
 • Meer koppel uit uw Tesla
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Tesla Model X 60D – 328pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Tesla Model X 60D – 328pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Tesla Model X 60D – 328pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Tesla Model X 60D – 328pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Tesla Model X 60D – 328pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Tesla Model X 60D – 328pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Tesla Model X 60D – 328pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Tesla Model X 60D – 328pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede tuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Tesla auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Tesla Model X 60D – 328pk

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Tesla Model X 60D – 328pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Tesla Model X 60D – 328pk OBD chiptuning

OBD tuning Tesla Model X 60D – 328pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Tesla Model X 60D – 328pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Tesla Model X 60D – 328pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Tesla Model X 60D – 328pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Tesla Model X 60D – 328pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Tesla Model X 60D – 328pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Tesla Model X 60D – 328pk. Hierbij pas je de Tesla Model X 60D – 328pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Tesla Model X 60D – 328pk haalt.

Voor wie alles uit hun Tesla Model X 60D – 328pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Tesla Model X 60D – 328pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Kia bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Tesla auto, zonder dat hierbij aanpassingen Tesla baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Tesla auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.