Tesla Model X 100D – 417pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model x 100d – 417pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Tesla Model X 100D – 417pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Tesla Model X chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Tesla Model X veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Tesla Model X meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Tesla
 • Minder brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Tesla Model X 100D – 417pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Tesla Model X 100D – 417pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Tesla Model X 100D – 417pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Tesla Model X 100D – 417pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Tesla Model X 100D – 417pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Tesla Model X 100D – 417pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Tesla Model X 100D – 417pk.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Tesla Model X 100D – 417pk
 • Gebruik van goede Tesla Model X 100D – 417pk tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Tesla Model X 100D – 417pk wordt!

Methodes voor Tesla Model X 100D – 417pk motor tuning:

Voor het Tesla Model X 100D – 417pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Tesla Model X 100D – 417pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Tesla Model X 100D – 417pk is een populaire methode om je Tesla Model X 100D – 417pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Tesla Model X 100D – 417pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Tesla Model X 100D – 417pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Tesla Model X 100D – 417pk ECU niet te ontmantelen.

Je Tesla Model X 100D – 417pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Tesla Model X 100D – 417pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Tesla Model X 100D – 417pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Tesla Model X 100D – 417pk genoemd. Hierbij pas je de Tesla Model X 100D – 417pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Tesla Model X 100D – 417pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Tesla Model X 100D – 417pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Tesla Model X 100D – 417pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Tesla Model X 100D – 417pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Porsche
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.