Tesla Model X P90D – 463pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw Tesla Model X P90D – 463pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Tesla auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Tesla Model X P90D – 463pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Tesla Model X P90D – 463pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Tesla
 • Meer performance
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Tesla Model X P90D – 463pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Tesla Model X P90D – 463pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Tesla Model X P90D – 463pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Tesla Model X P90D – 463pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Tesla Model X P90D – 463pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Tesla Model X P90D – 463pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Tesla Model X P90D – 463pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Tesla Model X P90D – 463pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Tesla Model X P90D – 463pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Tesla Model X P90D – 463pk kan worden!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Tesla Model X P90D – 463pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Tesla Model X P90D – 463pk kan worden!

Methodes voor Tesla Model X P90D – 463pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Tesla Model X P90D – 463pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Tesla Model X P90D – 463pk is een geliefde methode om je Tesla Model X P90D – 463pk te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Tesla Model X P90D – 463pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Tesla Model X P90D – 463pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Tesla Model X P90D – 463pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Tesla Model X P90D – 463pk chiptuning. Je Tesla Model X P90D – 463pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Tesla Model X P90D – 463pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Tesla Model X P90D – 463pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Tesla Model X P90D – 463pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.