Tesla Model X 90D – 417pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model x 90d – 417pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Tesla Model X 90D – 417pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Tesla Model X 90D – 417pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Tesla Model X 90D – 417pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Tesla Model X 90D – 417pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenTesla Model X 90D – 417pk?​

Voor stage 1 tunen Tesla Model X 90D – 417pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Tesla Model X 90D – 417pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Tesla Model X 90D – 417pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Tesla Model X 90D – 417pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Tesla Model X 90D – 417pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Tesla Model X 90D – 417pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Tesla Model X 90D – 417pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Tesla Model X 90D – 417pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Tesla Model X 90D – 417pk.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Tesla Model X 90D – 417pk tuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Tesla Model X 90D – 417pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor u Tesla Model X 90D – 417pk auto kan doen:

Verschillende vormen Tesla Model X 90D – 417pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Tesla Model X 90D – 417pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Tesla Model X 90D – 417pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Tesla Model X 90D – 417pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Tesla Model X 90D – 417pk!

Stage 2 Tesla Model X 90D – 417pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Tesla Model X 90D – 417pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Tesla Model X 90D – 417pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Tesla Model X 90D – 417pk. Hierbij pas je de Tesla Model X 90D – 417pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Tesla Model X 90D – 417pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Tesla chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Tesla auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Tesla dus even kwijt.