Tesla Model X 75D – 328pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Tesla model x 75d – 328pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning Tesla Model X 75D – 328pk?

De ecu software van uw Tesla Model X is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Tesla Model X 75D – 328pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw Tesla
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Tesla Model X 75D – 328pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Tesla Model X 75D – 328pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Tesla Model X 75D – 328pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Tesla Model X 75D – 328pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Tesla Model X 75D – 328pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Tesla Model X 75D – 328pk.

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Tesla Model X 75D – 328pk kan worden!

Verschillende vormen Tesla Model X 75D – 328pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Tesla Model X 75D – 328pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Tesla Model X 75D – 328pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Tesla Model X 75D – 328pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Tesla Model X 75D – 328pk aanpassen. Zonder de Tesla Model X 75D – 328pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Tesla Model X 75D – 328pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Tesla Model X 75D – 328pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Tesla Model X 75D – 328pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Tesla Model X 75D – 328pk. Je Tesla Model X 75D – 328pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Tesla Model X 75D – 328pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Tesla Model X 75D – 328pk ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Tesla Model X 75D – 328pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Tesla , zonder dat hierbij veranderingen Tesla baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.