chiptuning Subaru Forester: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Subaru Forester auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Subaru Forester meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen uit uw auto

Sportiever geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw Subaru Forester​

Minder brandstof gebruik van uw Subaru Forester

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Subaru Forester plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Subaru Forester om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Subaru Forester chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Subaru Forester engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Subaru Forester auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Subaru Forester auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Subaru Forester voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Subaru Forester chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Subaru Forester

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

De beste Subaru Foresterchiptuning software in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw Subaru Forester kan doen:

Methodes voor Subaru Forester motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Subaru Forester OBD chiptuning

OBD tuning Subaru Forester is een geliefde manier om je auto te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Subaru Forester auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Subaru Forester ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Door het Subaru Forester auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Subaru Forester!

Stage 2 Subaru Forester chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Subaru Forester plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Subaru Forester auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Subaru Forester behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Subaru Forester genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Subaru Forester is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Subaru Forester kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Subaru Forester chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto Subaru Forester kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Subaru Forester fabrikant het maximale uit je auto Subaru Forester halen.

Zeker, het Subaru Forester chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Subaru Forester je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Zie hier alle informatie over Subaru Forester eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je Subaru Forester. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Subaru Forester beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Subaru Forester chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende chiptuning locaties gevestigd door nederland. Onze chiptuning locaties kun jij beneden vinden: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru Forester doen.