Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 240pk +14.3%
Koppel 320nm 360nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Subaru Forester is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Subaru Forester kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Subaru Forester chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Subaru auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk kan worden!

Methodes voor Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk motor tuning:

Voor het Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Subaru Forester 2.5 Turbo 210pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk chiptuning. Hierbij pas je de Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Subaru Forester 2.5 Turbo 210pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning Renault
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Subaru auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.