Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru impreza 2.5t wrx sti 300pk

Stage 1 Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 330pk +10%
Koppel 407nm 467nm +14.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Subaru kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Subaru Impreza meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk
 • Meer performance uit uw Subaru
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk is een veelvoorkomende methode om je Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk ECU niet te ontmantelen.

Je Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk chiptuning genoemd. Je Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Subaru Impreza 2.5T WRX STI 300pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Subaru auto, zonder dat hierbij aanpassingen Subaru baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.