Subaru XV 2.0i 156pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru xv 2.0i 156pk

Stage 1 Subaru XV 2.0i 156pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 156pk 168pk +7.7%
Koppel 196nm 248nm +26.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Subaru XV 2.0i 156pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Subaru XV kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Subaru XV chip tunen. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter
 • Sportiever karakter uit uw Subaru

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chippen Subaru XV 2.0i 156pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Subaru XV 2.0i 156pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Subaru XV 2.0i 156pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Subaru XV 2.0i 156pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Subaru XV 2.0i 156pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Subaru XV 2.0i 156pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Subaru XV 2.0i 156pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Subaru XV 2.0i 156pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Subaru XV 2.0i 156pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Subaru auto

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Subaru XV 2.0i 156pk kan worden!

Methodes voor Subaru XV 2.0i 156pk motor tuning:

Voor het Subaru XV 2.0i 156pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Subaru XV 2.0i 156pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Subaru XV 2.0i 156pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Subaru XV 2.0i 156pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Subaru XV 2.0i 156pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Subaru XV 2.0i 156pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Subaru XV 2.0i 156pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Subaru XV 2.0i 156pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Subaru XV 2.0i 156pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Subaru XV 2.0i 156pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Subaru XV 2.0i 156pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Subaru XV 2.0i 156pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning SsangYong
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Subaru auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru auto doen.