Subaru Levorg 1.6T GT 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru levorg 1.6t gt 170pk

Stage 1 Subaru Levorg 1.6T GT 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 190pk +11.8%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Subaru Levorg is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Subaru Levorg 1.6T GT 170pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Subaru auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Subaru Levorg kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Subaru Levorg zult u merken dat uw Subaru Levorg veel lekkerder rijdt door chiptuning Subaru Levorg 1.6T GT 170pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Subaru
 • Meer rijplezier uit uw Subaru Levorg 1.6T GT 170pk​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Subaru Levorg 1.6T GT 170pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Subaru Levorg 1.6T GT 170pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Subaru Levorg 1.6T GT 170pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Subaru Levorg 1.6T GT 170pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Subaru Levorg 1.6T GT 170pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Subaru Levorg 1.6T GT 170pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Subaru Levorg 1.6T GT 170pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Subaru Levorg 1.6T GT 170pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Subaru Levorg 1.6T GT 170pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Subaru Levorg 1.6T GT 170pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede Subaru Levorgtuning software in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Subaru Levorg 1.6T GT 170pk wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Subaru Levorg 1.6T GT 170pk auto kan doen:

Verschillende vormen Subaru Levorg 1.6T GT 170pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Subaru Levorg 1.6T GT 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Subaru Levorg 1.6T GT 170pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Subaru Levorg 1.6T GT 170pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Subaru Levorg 1.6T GT 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Subaru Levorg 1.6T GT 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Subaru Levorg 1.6T GT 170pk!

Stage 2 chiptuning Subaru Levorg 1.6T GT 170pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Subaru Levorg 1.6T GT 170pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Subaru Levorg 1.6T GT 170pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Subaru Levorg 1.6T GT 170pk chiptuning. Je Subaru Levorg 1.6T GT 170pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Subaru Levorg 1.6T GT 170pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Subaru Levorg 1.6T GT 170pk.

Diepgaande kennis over Subaru Levorg 1.6T GT 170pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Subaru Levorg 1.6T GT 170pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Subaru chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Subaru auto.

Daarom is je Subaru auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Subaru auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru doen.