Subaru Liberty 3.6VCT 260pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Subaru Liberty 3.6VCT 260pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 260pk 290pk +11.5%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Subaru Liberty 3.6VCT 260pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Subaru Liberty 3.6VCT 260pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Subaru Liberty 3.6VCT 260pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Subaru ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Subaru Liberty kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Subaru Liberty 3.6VCT 260pk. Je Subaru Liberty 3.6VCT 260pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Subaru Liberty 3.6VCT 260pk​
 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Subaru
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Subaru Liberty 3.6VCT 260pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Subaru Liberty 3.6VCT 260pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Subaru Liberty 3.6VCT 260pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Subaru Liberty 3.6VCT 260pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Subaru Liberty 3.6VCT 260pk.

Veilige chiptuning

 • De beste Subaru Libertychiptuning software in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Subaru Liberty 3.6VCT 260pk auto kan doen:

Verschillende vormen Subaru Liberty 3.6VCT 260pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Subaru Liberty 3.6VCT 260pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Subaru Liberty 3.6VCT 260pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Subaru Liberty 3.6VCT 260pk.

Daardoor is dit een goedkope Subaru Liberty 3.6VCT 260pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Subaru Liberty 3.6VCT 260pk. Met deze methode moet je zelfs de Subaru Liberty 3.6VCT 260pk ECU niet te ontmantelen.

Je Subaru Liberty 3.6VCT 260pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Subaru Liberty 3.6VCT 260pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Subaru Liberty 3.6VCT 260pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Subaru Liberty 3.6VCT 260pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Subaru Liberty 3.6VCT 260pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Subaru Liberty 3.6VCT 260pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Subaru baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Subaru en bent u uw auto dus even kwijt.