Subaru XV 2.0i 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru xv 2.0i 150pk

Stage 1 Subaru XV 2.0i 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 197nm 257nm +30.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Subaru XV 2.0i 150pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Subaru XV is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Subaru XV 2.0i 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het tunen van uw Subaru auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Subaru XV zult u merken dat uw Subaru XV veel lekkerder rijdt door chiptuning Subaru XV 2.0i 150pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Subaru XV 2.0i 150pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Subaru

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Subaru XV 2.0i 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Subaru XV 2.0i 150pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Subaru XV 2.0i 150pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Subaru XV 2.0i 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Subaru XV 2.0i 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Subaru XV 2.0i 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Subaru XV 2.0i 150pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Subaru XV 2.0i 150pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Subaru XV 2.0i 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Subaru XV 2.0i 150pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Subaru XV 2.0i 150pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Subaru XV 2.0i 150pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Subaru XV 2.0i 150pk is een populaire methode om je Subaru XV 2.0i 150pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Subaru XV 2.0i 150pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Subaru XV 2.0i 150pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Subaru XV 2.0i 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Subaru XV 2.0i 150pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Subaru XV 2.0i 150pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Subaru XV 2.0i 150pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Subaru XV 2.0i 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Subaru XV 2.0i 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Toyota
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Subaru , zonder dat hierbij veranderingen Subaru baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Subaru auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru auto doen.