Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru impreza 2.0t wrx sti 265pk

Stage 1 Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 265pk 295pk +11.3%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk auto kan doen:

De ecu van uw Subaru Impreza is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Subaru Impreza vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Subaru auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Subaru Impreza heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Subaru Impreza tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Subaru Impreza meer performance heeft gekregen.

De voordelen Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Harder geluid uit uw Subaru

Hoe gaat dat precies, chippen van een Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • De beste Subaru Imprezatuning bestanden in gebruik
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk motor tuning:

Voor het Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Subaru Impreza 2.0T WRX STi 265pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Lotus zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Subaru auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Subaru auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.