Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru outback 2.4 turbo 260pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw Subaru
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Subaru auto
 • Gebruik van goede tuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk kan worden!
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk motor tuning:

Voor het Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk is een geliefde methode om je Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk.

Hierdoor is dit een voordelige Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Subaru Outback 2.4 Turbo 260pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Lamborghini
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Subaru auto, zonder dat hierbij veranderingen Subaru baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Subaru al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.