Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru forester 2.0 d boxer 148pk

Stage 1 Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 148pk 177pk +19.6%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Subaru Forester is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Subaru Forester kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw Subaru
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk wordt!
 • Gebruik van goede tuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk aanpassen. Zonder de Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk chiptuning genoemd. Je Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Subaru Forester 2.0 D boxer 148pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Subaru baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Subaru al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Subaru auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru doen.