Subaru Legacy 2.0i 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru legacy 2.0i 150pk

Stage 1 Subaru Legacy 2.0i 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 165pk +10%
Koppel 196nm 218nm +11.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Subaru Legacy 2.0i 150pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Subaru ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Subaru Legacy veel soepelder gaat door Subaru Legacy tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Subaru
 • Meer rijplezier uit uw Subaru Legacy 2.0i 150pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Subaru Legacy 2.0i 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Subaru Legacy 2.0i 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Subaru Legacy 2.0i 150pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Subaru Legacy 2.0i 150pk waarborgen. Zonder uw Subaru Legacy 2.0i 150pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Subaru Legacy 2.0i 150pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Subaru Legacy 2.0i 150pk
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede Subaru Legacychiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Subaru Legacy 2.0i 150pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Subaru Legacy 2.0i 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Subaru Legacy 2.0i 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Subaru Legacy 2.0i 150pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Subaru Legacy 2.0i 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Subaru Legacy 2.0i 150pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Subaru Legacy 2.0i 150pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Subaru Legacy 2.0i 150pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Subaru Legacy 2.0i 150pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Subaru Legacy 2.0i 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Subaru Legacy 2.0i 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Subaru Legacy 2.0i 150pk.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Subaru Legacy 2.0i 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Subaru Legacy 2.0i 150pk.

Zo doen wij naast Subaru Legacy 2.0i 150pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Subaru Legacy 2.0i 150pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Subaru chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Subaru .

Daarom is je Subaru al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.