Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru forester 2.5 turbo 230pk

Stage 1 Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 270pk +17.4%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk chiptunen?

De ecu software van uw Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk zult u merken dat uw Subaru Forester veel soepelder gaat door Subaru Forester chip tunen. Je Subaru Forester zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, remappen van een Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk kan doen:
 • Gebruik van beste tuning files

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk motor tuning:

Voor het Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk is een geliefde methode om je Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Subaru Forester 2.5 Turbo 230pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Subaru chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Subaru auto.

Daarom is je Subaru al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Subaru zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru auto doen.