Subaru Trezia 1.4D 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru trezia 1.4d 90pk

Stage 1 Subaru Trezia 1.4D 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 205nm 260nm +26.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1364 CC
Type ecu Bosch EDC17CP07 & Bosch EDC17CP17
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 73,0 X 81,5 mm
Motornummer 1ND-TV

Subaru tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Subaru Trezia 1.4D 90pk kan doen:

De ecu software van uw Subaru Trezia 1.4D 90pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw Subaru kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Subaru Trezia 1.4D 90pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Subaru Trezia 1.4D 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Subaru Trezia veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Subaru Trezia 1.4D 90pk
 • Mooier geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Subaru Trezia 1.4D 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Subaru Trezia 1.4D 90pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Subaru Trezia 1.4D 90pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Subaru Trezia 1.4D 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Subaru Trezia 1.4D 90pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Subaru Trezia 1.4D 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Subaru Trezia 1.4D 90pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Subaru Trezia 1.4D 90pk.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Subaru auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Subaru Trezia 1.4D 90pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Subaru Trezia 1.4D 90pk tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Subaru Trezia 1.4D 90pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Subaru Trezia 1.4D 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Subaru Trezia 1.4D 90pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Subaru Trezia 1.4D 90pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Subaru Trezia 1.4D 90pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Subaru Trezia 1.4D 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Subaru Trezia 1.4D 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Subaru Trezia 1.4D 90pk!

Stage 2 chiptuning Subaru Trezia 1.4D 90pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Subaru Trezia 1.4D 90pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Subaru Trezia 1.4D 90pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Subaru Trezia 1.4D 90pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Subaru Trezia 1.4D 90pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Subaru Trezia 1.4D 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Subaru Trezia 1.4D 90pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Subaru Trezia 1.4D 90pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Subaru auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Subaru zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru doen.