Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw Subaru kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Subaru Outback tunen. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van beste tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk.

Hierdoor is dit een voordelige Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Subaru Outback 2.0 D Boxer 150pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Subaru auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.