Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru forester 2.0 d boxer 147pk

Stage 1 Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 147pk 177pk +20.4%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1998 CC
Type ecu Denso DT & Denso KS & Denso SH7058 & Denso SH7059 & Denso SH72543
Compressieverhouding 16,0 : 1
Boring X slag 86,0 X 86,0 mm
Motornummer EE20

Subaru tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Subaru kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Subaru Forester meer performance heeft gekregen.

De voordelen Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk waarborgen. Zonder uw Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk wordt!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische Subaru Forester 2.0 D boxer 147pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Seat zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Subaru al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Subaru auto doen.