Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Subaru forester 1.8 turbo 180pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Subaru tuning.

In enkele uren kan je Subaru Forester door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Subaru Forester zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenSubaru Forester 1.8 Turbo 180pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk chiptuning files
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk kan worden!

Methodes voor Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk is een populaire methode om je Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk ECU niet te ontmantelen.

Je Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Subaru Forester 1.8 Turbo 180pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk ook verschillende andere software modificaties voor Subaru Forester 1.8 Turbo 180pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Subaru .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.