chiptuning Mitsubishi Outlander: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mitsubishi Outlander chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mitsubishi ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mitsubishi Outlander auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mitsubishi Outlander auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

auto chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Mitsubishi Outlander zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Harder geluid uit uw Mitsubishi

Comfortabeler rijden​​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mitsubishi Outlander?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mitsubishi Outlander ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mitsubishi Outlander auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mitsubishi Outlander engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mitsubishi Outlander. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mitsubishi Outlander is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mitsubishi Outlander auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Mitsubishi Outlander chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Mitsubishi Outlander.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mitsubishi Outlander auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mitsubishi Outlander

Gebruik van de beste Mitsubishi Outlander tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Mitsubishi Outlander OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mitsubishi Outlander chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mitsubishi Outlander zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mitsubishi Outlander door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Mitsubishi Outlander ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Door het Mitsubishi Outlander auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mitsubishi Outlander

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Mitsubishi Outlandertuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mitsubishi Outlander auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mitsubishi Outlander chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mitsubishi Outlander auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Mitsubishi Outlander chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Mitsubishi Outlander auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto types.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je Mitsubishi Outlander kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto Mitsubishi Outlander halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Mitsubishi Outlander! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer uitleg over eco tuning Mitsubishi Outlander.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je Mitsubishi Outlander. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Mitsubishi Outlander chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder kunt u al onze tuning vestigingen bekijken: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Mitsubishi Outlander chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mitsubishi Outlander auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mitsubishi Outlander.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.