Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi outlander 2.0 did 140pk

Stage 1 Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 310nm 400nm +29%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chippen van uw Mitsubishi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Beter geluid
 • Meer plezier ​
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Mitsubishi Outlander 2.0 DiD 140pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mitsubishi auto, zonder dat hierbij veranderingen Mitsubishi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mitsubishi auto en bent u uw Mitsubishi auto dus even kwijt.