Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi outlander 2.2 did 140pk

Stage 1 Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 210pk +50%
Koppel 380nm 460nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Mitsubishi Outlander chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Mitsubishi Outlandertuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mitsubishi auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk OBD chiptuning

OBD tuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk.

Daardoor is dit een voordelige Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk met meer kracht, zonder dat je Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 140pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Genesis ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mitsubishi en bent u uw Mitsubishi dus even kwijt.