Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi outlander 2.0 turbo 202pk

Stage 1 Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 202pk 260pk +28.7%
Koppel 303nm 370nm +22.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Mitsubishi Outlander tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw Mitsubishi
 • Meer rijplezier ​
 • Harder geluid uit uw Mitsubishi
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van de beste Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk chiptuning software
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mitsubishi auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor u Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk kan doen:

Verschillende vormen Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk!

Stage 2 Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo 202pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Kia ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mitsubishi auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mitsubishi auto en bent u uw Mitsubishi dus even kwijt.