Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk Chiptuning

  • Stage 1 & Stage 2 tuning
  • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi outlander 2.2 did 150pk

Stage 1 Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 380nm 450nm +18.4%
  • Tuning-opties:
  • EGR uitschakeling
  • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
  • Swirl Flaps
  • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk?

Het motormanagementsysteem van uw Mitsubishi Outlander is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Mitsubishi Outlander door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk chiptuning:​​

  • Aangenaam rijden​​
  • Brandstofverbruik wordt minder
  • Meer vermogen
  • Mooier geluid uit uw Mitsubishi

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk.

Onze chiptuning is veilig

  • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
  • Specialistische kennis
  • Gebruik van beste chiptuning bestanden
  • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
  • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk

Ontdek wat auto laten chippen voor u Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk auto kan doen:

Methodes voor Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk motor tuning:

Voor het Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk is de meest populaire vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk haalt.

Stage 2 chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk.

Diepgaande kennis over Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 150pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Mitsubishi
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mitsubishi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mitsubishi auto doen.