Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 156pk 186pk +19.2%
Koppel 380nm 450nm +18.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenMitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mitsubishi auto
 • Gebruik van beste chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk chiptuning. Hierbij pas je de Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mitsubishi Outlander 2.2 DiD 156pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Seat zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mitsubishi , zonder dat hierbij aanpassingen Mitsubishi baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mitsubishi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mitsubishi dus even kwijt.