Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi pajero 2.5 did 115pk

Stage 1 Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk?

Het motormanagementsysteem van uw Mitsubishi Pajero is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mitsubishi auto ecu tuning.

In een paar uur kan je Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Gebruik van beste tuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk haalt.

Deze vorm van Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mitsubishi Pajero 2.5 DiD 115pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mitsubishi .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.