Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi eclipse cross 1.5 t-mivec 163pk

Stage 1 Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 176pk +8%
Koppel 250nm 270nm +8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk gaat u merken dat uw Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk veel soepelder rijdt door Mitsubishi Eclipse Cross tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer vermogen
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk waarborgen. Zonder uw Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk.

Veilige auto tuning door

 • Goede Mitsubishi Eclipse Crosstuning files in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mitsubishi auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 T-MIVEC 163pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Subaru ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mitsubishi auto, zonder dat hierbij veranderingen Mitsubishi baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.