Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi lancer evo 2.0 turbo 280pk

Stage 1 Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 320pk +14.3%
Koppel 355nm 420nm +18.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk?

De ecu software van uw Mitsubishi Lancer EVO is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mitsubishi Lancer EVO kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mitsubishi Lancer EVO veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Mitsubishi Lancer EVO zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk:​​

 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenMitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk wordt!

Verschillende vormen Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk motor tuning:

Voor het Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk. Hierbij pas je de Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mitsubishi Lancer EVO 2.0 Turbo 280pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Mazda ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mitsubishi al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mitsubishi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mitsubishi doen.