Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi pajero 3.2 did 200pk

Stage 1 Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 240pk +20%
Koppel 441nm 500nm +13.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mitsubishi auto tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Mitsubishi Pajero chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Mitsubishi Pajero meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mitsubishi
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenMitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • De beste Mitsubishi Pajerotuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk kan worden!

Methodes voor Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk haalt.

Stage 2 chiptuning Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Mitsubishi Pajero 3.2 DiD 200pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Citroën externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mitsubishi chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Mitsubishi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.