Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi asx 2.2 did 150pk

Stage 1 Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 380nm 450nm +18.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk. Je Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Mitsubishi
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk tuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mitsubishi ASX 2.2 DID 150pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Suzuki
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mitsubishi auto en bent u uw Mitsubishi dus even kwijt.