Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi pajero sport 2.4 di-d 181pk

Stage 1 Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 181pk 210pk +16%
Koppel 430nm 470nm +9.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Mitsubishi Pajero is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mitsubishi auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mitsubishi Pajero is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk. Je Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier uit uw Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk​
 • Sneller optrekken
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one chippen Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • De beste Mitsubishi Pajerotuning software in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk.

Specialistische Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mitsubishi Pajero Sport 2.4 DI-D 181pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mitsubishi .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.