Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi lancer 1.8 did 116pk

Stage 1 Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 160pk +37.9%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk auto kan doen:

De ecu software van uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In enkele uren kan je Mitsubishi Lancer door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mitsubishi Lancer heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mitsubishi Lancer veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer vermogen
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk wordt!

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk chiptuning. Je Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mitsubishi Lancer 1.8 DiD 116pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Mitsubishi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.