Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi asx 1.8 did 115pk

Stage 1 Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 175pk +52.2%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw Mitsubishi kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Mitsubishi ASX zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw Mitsubishi
 • Beter geluid
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • De beste Mitsubishi ASXtuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor u Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk auto kan doen:

Verschillende vormen Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk met meer performance, zonder dat je Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk.

Specialistische Mitsubishi ASX 1.8 DID 115pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mitsubishi , zonder dat hierbij veranderingen Mitsubishi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mitsubishi auto en bent u uw auto dus even kwijt.