Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi lancer 2.0 did 140pk

Stage 1 Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 310nm 400nm +29%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk?

Het standaard programma in de Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk ecu van uw Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Mitsubishi Lancer tunen. Je Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw Mitsubishi
 • Geluid klinkt mooier uit uw Mitsubishi
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • De beste Mitsubishi Lancertuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Ontdek wat auto chippen voor uw Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk haalt.

Stage 2 Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mitsubishi Lancer 2.0 DiD 140pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Lexus
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mitsubishi auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.