Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi carisma 1.9 d 102pk

Stage 1 Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 126pk +23.5%
Koppel 215nm 260nm +20.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk kan doen:

De standaard software in de Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk ecu van uw Mitsubishi Carisma is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mitsubishi auto chip tuning.

Door het chiptunen van uw Mitsubishi kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Mitsubishi Carisma chip tunen. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk.

De chiptuning Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk.

Zo doen wij buiten Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Mitsubishi Carisma 1.9 D 102pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mazda ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mitsubishi auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mitsubishi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.